Sponsoreret

Seværdigheder og aktiviteter i Rotterdam

Rotterdam er en smuk by, der ligger i den sydlige del af Holland. Dette er den største by i Amsterdam og har en række attraktioner, der vil tryllebinde dig. Vi ved alle, at hollænderne har en ekspertise inden for navigation, og der er en række broer og museer, der tiltrækker turister over hele verden.

Rotterdam Seværdigheder

Der er en række imponerende udsigter i byen. Byen har et rigt sæt arv, tradition og kultur. Du kan udforske byen alene. Byen har et aktivt natteliv, og de røde lysområder i denne by er også en attraktion. Folk her er meget venlige, og du kan nemt få nye venner her.

Her er nogle af de største attraktioner i Rotterdam:

Chabot Museum

Dette er et andet populært kunstgalleri, der blev bygget i det 19. århundrede. Dette sted er et must besøg for alle kunstelskere.

Railz Miniworld

Dette sted har det største indendørs jernbanemodellayout i verden. Dette museum viser jernbanernes indsigt og historie i Holland.

Paradijskerk

Denne kirke blev bygget i 1910 som et hus til barok interiør fra 1719. Kirken tilhører den gamle katolske kirkes herredømme.

Filmfestival

Den internationale filmfestival er arrangeret i Rotterdam, hvor mange instruktører fra hele verden fremviser deres talent. Denne festival er organiseret i januar måned og er en af ​​de største festivaler i Europa.

Faldskærmsudspring

Hvis du vil gøre noget andet og unikt, kan du besøge Skydive Rotterdam. Dette er et akademi, der arrangerer alle de faciliteter, der kræves til faldskærmsudspring. Du kan have en fantastisk udsigt over Rotterdam og dens nærliggende områder.

Natklubber

Rotterdam har et aktivt natteliv. Der er et antal barer, pubber og diskoteker, der er åbne hele natten lang. Barerne og pubberne ligger overalt i byen. Kruiskode, Stashuisplein og West Kruiskade er nogle af de populære steder, der er berømte for deres barer og pubber.

Shopping i Roterdam

Mauritskwartier er en af de førende shoppinggader i Rotterdam med et væld af eksklusive modebutikker, luksuriøse skobutikker og charmerende caféer. En anden berømt placering er Lijnbaan & Beurstraverse. Her kan du købe en række traditionelle og ikke-traditionelle ting lige fra modeartikler, kosmetik, husholdningsartikler, urter, CBD-olie (Læs mere om det her). Shopping i Roterdam kan også være en spændende oplevelse.

Related posts

Leave a Comment