Få den mest flatterende frisure

Vågner du nogensinde om morgenen, kigger i spejlet og vil bare kravle tilbage i sengen på grund af dit hårs udseende? Vi har alle dårlige hårdage, men hvis dine dårlige hårdage bliver til dårlige hår uger eller måneder, har du muligvis brug for hjælp.

Mange mennesker kigger efter berømtheder for at finde en ny frisør — bruge masser af penge på alle slags magasiner for kun at sprænge gennem siderne på jagt efter den perfekte frisør.

Derefter går du til din salon og får den fantastiske berømthedsstil kun for at opdage (normalt efter den første shampoo), at du skal bruge cirka en time på at få det til at se ud på samme måde.

Der er 5 vigtige spørgsmål, du skal stille dig selv, hvis du ønsker at få den mest flatterende frisure, der fungerer for dig.

  1. Hvor meget tid er du villig til at bruge hver dag på at ordne dit hår? Inkluder hårtørring, glatning af hår, hårkrølling, speciel konditionering, styling osv. Vær realistisk med hensyn til din livsstil og hårplejevaner. Hvis du ikke har tid, skal du ikke få en frisyr med høj vedligeholdelse.
  2. Er dit hår i god stand? Planlæg ikke at udføre nogen form for perms, glatning af hår, forlængelser, blegning, hvis dit hår er beskadiget eller skørt.
  3. Ved du, hvad din ansigtsform er? Din ansigtsform er meget vigtig for valg af enhver frisør. Hvad der ser godt ud på en firkantet ansigtsform, ser muligvis ikke godt ud på et rundt ansigt.
  1. Er du generelt tilfreds med din frisør? Giver din frisør dig instruktioner om, hvordan du styler dit hår derhjemme? Løser de alle dine bekymringer omkring dit hår eller din frisør? Frisøren spiller en vigtig rolle i den måde, din frisør ser ud fra dag til dag. Nogle gange kan du forlade salonen og se godt ud – i en dag eller to. Derefter går det ned ad bakke efter det. Du er nødt til at få en frisure, som du kan få til at se godt ud alene. Dette kan kræve specielle instruktioner fra frisøren sammen med specifikke hårplejeprodukter.
  1. Ved du, hvilke frisurer du kan lide, og hvorfor du kan lide dem? Hvis du forklarer din stylist, hvad du kan lide ved visse funktioner i en frisør – dvs. lange sidefejede pandehår eller lange lag i ryggen — stylisten kan muligvis tilføje nogle af disse funktioner til din frisør, selvom hele frisøren måske ikke passer til dit hår.

Related posts

Leave a Comment